Guest Seminar!

Endelig var det min tur å holde seminar for fakultetet. Dette har jeg ventet lenge på. Det er er utmerket anledning å gjøre ens forskning kjent og det gjør det enda lettere å finne gode samarbeidspartnere med felles interesser.

Foto: Evonne Miller

Men det tar tid å få det på plass. QUT har mange internasjonale forskere som gjester som Visiting Fellows og lignende til enhver tid. Så det tar litt tid å finne aktuelle datoer for gjesteseminarene. Jeg er heldig som fikk mitt i dag, som da er nest siste forelesningsdag på fakultetet før eksamenstiden starter for fullt.

Det er spennende å være et sted hvor det er så mange forskjellige visiting fellows. Jeg har gleden av å være her samtidig som Marit Ulvund fra Seanse i Volda og i neste uke kommer også Eva Österlind fra Stockholms Universitet, i tillegg til flere andre fra rundt omkring fra Europa som Luisa Bravo fra Universitetet i Bologna. Men det er enda mer spennende å få høre på disse forskere fra hele verden. Å få inn slike innspill er helt avgjørende for å utvikle sterke miljøer og ikke minst å få nye ideer for eget arbeid.

Foto: Evonne Miller