Hei!

Vi heter Anne og Maria, og er to jenter på 32 år. Vi er begge sykepleiere med mastergrad. Etter fullført mastergrad jobbet vi begge en periode som universitetslektorer på grunnutdanningen i sykepleie ved Nord Universitet. Nå er vi begge doktorgradsstudenter ved Nord Universitet.

Fra venstre: Anne Kristine Sørstrøm og Maria Strandås

Om bloggen

Sykepleie i Nord er en blogg som skal inspirere kommende sykepleiere og ferdigutdannede sykepleiere over hele landet. Vi ønsker å sette fokus på tema og problemstillinger som er aktuelle for sykepleiefaget. Vi gir et innblikk i hva sykepleie egentlig handler om og kommer med tips og triks som kan gjøre tilværelsen som sykepleiestudent enklere. Vi vil blant annet ta opp temaer som førstehjelp, studieteknikk, prosedyrer og intervjuer med sykepleiere i ulike deler av helsetjenesten.

Følg oss også på Instagram:   @SykepleieINord

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på tema dere ønsker at vi skal ta opp.

Kontaktinfo: